Utvidet lege-kapasitet og enda bedre service hos BHT Trondheim!

BHT Trondheim har fått to flotte nyansatte i løpet av mai, som styrker teamet vårt og bidrar til enda bedre service og tilgjengelighet for deg og din bedrift. Bilde av vibeke og co

Tonje Strømholm er ansatt som bedriftslege i 50 %, og vil ha kontortid hos oss mandag, tirsdag og onsdag hver annen uke, og mandag og tirsdag hver annen uke. Tonje arbeider ellers i Direktoratet for Arbeidstilsynet, og har lang og bred erfaring innen legeyrket. Hun tar i mot alle yrkesrelaterte konsultasjoner etter avtale. I tillegg kan Tonje komme på bedriftsbesøk, for eksempel i forbindelse med risikovurderinger eller andre relevante henvendelser etter kapasitet. Ring 73 89 78 80 for timebestilling.

Vi er mange, både internt i BHT og blant våre kunder som setter veldig stor pris på arbeidsmedisiner Håkon Lasse Leira. Derfor er det hyggelig å kunne meddele at han fortsetter hos oss i en 10 % stilling enda en stund fremover.

Vi kan stolt meddele at vi fant verdens beste helsesekretær! Når du ringer og bestiller legetime – eller gjør andre henvendelser til BHT Trondheim – er det store sjanser for at du treffer på Vibeke M. Berntsen. Hun er ansatt i 100 % stilling som helsesekretær, og er et viktig tilskudd til teamet for å bidra til en enda bedre oppfølging av deg og din bedrift. Ring vårt sentralbord på 73 89 78 80 eller send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så snart som mulig, kommer også fine bilder av alle på nettsiden. Følg med i sommer!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Alle rettigheter Bedriftshelsetjenesten Trondheim | admin | Webside utviklet av fagtrykk.no