Markering av godt samarbeid!

Forsvarets Logistikkorganisjon/ Marine Expeditionary Brigade takker for seg etter nesten 20 år som fornøyde kunder hos oss. Dette skjer etter at det på landsbasis er opprettet intern bedriftshelsetjeneste i Forsvaret. Begge parter er takknemlige for det gode og nære samarbeidet som har vært. Samarbeidet ble avsluttet med en markering og en bedre lunsj.

Eva Eilertsen og Bjørn KvamVår bedriftssykepleier og HMS-rådgiver Eva Eilertsen har vært bedriftens kontaktperson de siste 3 årene. Bedriftshelsetjenesten Trondheim har i alle år hatt et forbilledlig samarbeid med en faglig kompetent verneleder, Bjørn Kvam, som 1. juli kunne feire 40 år i Forsvaret. Bjørn har hatt en meget god bestiller-kompetanse hos oss og er en spydspiss innen HMS-arbeid for FLO.

Bedriftshelsetjenesten Trondheim mottok en ærefull plakett med inskripsjon: «Takk for godt samarbeid gjennom mange år» fra FLO/Forsyningsavdeling Trøndelag/ MEB. Bedriftshelsetjenesten takker for samarbeidet og ønsker organisasjonen lykke til videre med det gode HMS-arbeidet!

På bilde ser vi fra venstre driftsplanlegger Kjell Mathisen, konsulent Sonja Aresvik, NK Lisbeth Hernes, HMS-rådgiver hos Forsvaret Bjørn Kvam, BHT Trondheims kontaktperson bedriftssykepleier og HMS-rådgiver Eva Eilertsen og Seksjonssjef for FLO/ MEB oberstløytnant Frank Lillegraven. forsvaret 2

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Alle rettigheter Bedriftshelsetjenesten Trondheim | admin | Webside utviklet av fagtrykk.no