Bli kunde

Vi kan bistå dere med å sikre helsefremmende arbeidsplasser og en god arbeidshelse for ansatte. Alle bedrifter, både små og store, kan melde seg inn, så langt vi har kapasitet til å ta godt i mot dere. Vi tar imot både deg som er pålagt bedriftshelsetjeneste, og deg som ønsker BHT som et gode for dine ansatte.

Vi kommer gjerne på et uforpliktende møte for å presentere oss, og hva vi kan bistå med. Ta kontakt med daglig leder, Kjersti Kleven på telefon 908 20 417 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle bedrifter som melder seg inn får skriftlig kontrakt, etter hvilke type kundeforhold som velges. Etter innmeldelse utarbeider vi en periodeplan sammen med bedriften som definerer hva dere ønsker bistand med det kommende året. Vi anbefaler alltid å starte med en grovkartlegging av hva ansatte er utsatt for av fysiske og/eller psykiske belastninger i arbeidet.

Er dere pålagt BHT?
Se Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning her

KONTAKT OSS:
Besøksadresse: Haakon VII's gate 12 B, 7041 Trondheim (Se kart)
Åpningstider: alle hverdager 08:00 til 15:30
Sentralbord: 73 89 78 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

gruppebilde5

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Alle rettigheter Bedriftshelsetjenesten Trondheim | admin | Webside utviklet av fagtrykk.no