Ny bedriftslege med økt kompetanse!

BHT Trondheim øker tilbudet! Helle Mariejpg

Helle Marie Wæraas Bartos er ansatt som bedriftslege i 80 % fra og med mai 2017, og vil ha kontortid hos oss mandag, tirsdag, onsdag  og torsdag. Helle Marie er lege og under spesialisering til å bli arbeidsmedisiner. Hun er engasjert i fagfeltet og har god kunnskap om sammenhengen mellom arbeidsmiljøfaktorer og arbeidshelse. Helle Marie er opptatt av å bli kjent med bedriftene og kommer gjerne på bedriftsbesøk. Hun er sertifisert som sjømannslege, dykkerlege, offshorelege og jernbanelege. I tillegg til å ha jobbet flere år innen arbeidsmedisin, har hun erfaring fra allmennmedisin og legevakt.

Hun tar i mot alle yrkesrelaterte konsultasjoner etter avtale. Ring 73 89 78 80 for timebestilling.

Ny bedriftsfysioterapeut

Velkommen til Hanne Kjøsnes!

HanneBedriftsfysioterapeut Hanne Kjøsnes startet hos Bedriftshelsetjenesten Trondheim i januar. Hun har lang erfaring fra bedriftshelsetjenste og egen klinikk. Hanne er igang med å fullføre en mastergrad i ledelse og organisasjon og er ei dame som liker å få tingene gjort. Velkommen.

 

Spilleavhengighet i arbeidslivet

dataspill akan

Avhengighet i arbeidslivet er mer enn bare rus og alkohol. Bedriftshelsetjenesten Trondheim treffer stadig flere som strever i arbeidslivet grunnet avhengighet rundt pengespill eller dataspill. Akan kompetansesenter har nettopp utviklet verktøyet jegspiller.no. Dette er et verktøy hvor du kan få mer informasjon om spill og også teste ditt eget forhold til spill!

Ta en titt på nettsiden: www.jegspiller.no 

 

Visste du også at Bedriftshelsetjenesten Trondheim bistår bedrifter i deres forebyggende arbeid rundt rus og avhengighet? Vi kan hjelpe med utarbeidelser av rutiner og policy både for å forebygge, samt følge opp ansatte som trenger hjelp. Ta kontakt for mer informasjon!

 

Hvordan kan din bedrift dra nytte av den kompetansen dere har internt?

Kjersti Kleven, daglig leder i BHT Trondheim har pr september 2015 ferdigstilt en Master i kunnskapsledelse gjennom HIST/HINT og Copenhagen Business School. Mastergraden vektlegger læring, kunnskapsutvikling og kunnskapsprosesser i virksomheter, samt ledelse av kunnskapsintensive virksomheter.Masteroppgaven ble løst gjennom et prosjekt der bedriftshelsetjenesten og fire bedriftskunder gjennomførte en prosess med fokus på hvordan man i praksis kan arbeide med systematisk HMS slik at det gir nytte for bedriften. Dette prosjektet førte til utvikling av konseptet Kundeverksted – ett nytt tilbud fra BHT Trondheim i 2016!Kjersti thumb medium900 0

For Bedriftshelsetjenesten Trondheims kunder betyr det tilgang til kompetanse og lederstøtte i et bredere spekter enn tidligere, samt utvikling av nye tilbud for oppfølging av de behov som BHT Trondheims kunder opplever å ha på en enda bedre måte.

Ta kontakt med oss om du vil vite mer. Fremtiden er nå!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Alle rettigheter Bedriftshelsetjenesten Trondheim | admin | Webside utviklet av fagtrykk.no